21.02.2017 Blogg

En ny start

Hei og velkommen til min blogg!

Det er nå ca. 6 år siden jeg startet liette.blogg.no, men i dag starter jeg hele boken på nytt. Jeg har slettet alle de 3277 innleggene som jeg en gang hadde på her fordi jeg tror på en ny start, blanke ark. Som mange kan skjønne så skriver man mye rart når man er ung, og jeg har vært ganske klar lenge nå til å legge fortiden min bak meg og fokusere på det nye og forbedret livet jeg har nå! 

Hei! Jeg heter Amalie og er 20 år. Akkurat nå så bor jeg på Stabekk i Bærum like utenfor Oslo, der studerer jeg film og foto ved Holtekilen Folkehøgskole og jobber som stipendiat. Jeg er generelt interessert i fotografi og skriver dikt i fritiden min. Jeg er ofte hjemme og min familie som består av mamma, lillesøster, lillebror og en pappa som bor i himmelen. 

På denne bloggen så vil jeg skape minner som er verdt å huske. Reiser, hvordan jeg utvikler meg som fotograf og hva som enn interesserer meg.

 

Velkommen hit! 

2 kommentarer

Ingrid Valentina

21.02.2017 kl.17:57

Skjønner denne, det er UTROLIG herlig å gjøre bare en sånn liten ting som å slette gamle blogginnlegg for å føle at man rydder opp i livet sitt! Kanskje jeg skal inspireres til å gjøre det samme... :)

Håper du koser deg på FHS! Det er knall!

~~ Ingrid Valentina

Amalie Paulette

21.02.2017 kl.18:30

Ingrid Valentina: Ikke sant! Føler selv det var deilig å starte over, slippe å tenke på at noen skal rote deg bort i arkivet fra 2012 haha! FHS er fantastisk! Skummelt at det snart er over!

Skriv en ny kommentar

Amalie Paulette

Amalie Paulette

Hei! Jeg heter Amalie og er 20 år. Går på Holtekilen Folkehøgskole hvor jeg studere fotografi og film og lever livet som det kommer. Add me to stay tuned!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits